szoftverfejlesztés szoftverfejlesztés szoftverfejlesztés

Készíts cégédnek saját, egyedi szoftvert megfizethetõ áron!

Nyerj több hasznos időt

Ki időt nyer, életet nyer – tartja a mondás. Nyerd vissza az időd, nyerd vissza az életed. Gondolom cégvezetőként is azt tapasztalod, hogy habár céged sikeres, és az anyagi biztonságot meg tudod teremteni magadnak és családodnak, mellette viszont milyen kevés hasznos időd marad. Természetesen badarság lenne azt állítani, hogy ezt mi egy szoftverfejlesztéssel teljesen meg tudnánk oldani, azonban segíteni tudunk, hogy lent felsorolt előnyökkel több időt nyerhessünk Neked.

Jobban és gyorsabban

Jobban és gyorsabban átláthatod céged aktuális helyzetét, átfogóbb képet kaphatsz tevékenységéről, gyorsabbá és szelektívebbé válik az információáramlás, áttekinthetőbbé és könnyebben kezelhetőbbé válnak folyamataid. Akár egy internetkapcsolat elég, hogy elérd a saját szoftvered, így bárhol és bármikor információhoz juthatsz, és szükség esetén be tudsz avatkozni a folyamatokba.

Költségcsökkentés & hatékonyság

Egy jól megírt ügyviteli, vagy egy komolyabb vállalatirányítási szoftverrel csökken az adminisztráció, megszűnnek a papírhegyek, elfelejtheted a temérdek excel táblázatot. A folyamatok és adminisztráció automatizálásával, az integrált adatkezeléssel hatékonyabbá válik a kapacitáskihasználás, lehetőséged lesz munkaerő optimalizálásra és költségcsökkentésre.

Egyedi megoldások

Ne te igazodj a szoftverhez, az igazodjon hozzád! Ezen elv alapján, egyedileg megtervezzük a céged profiljához és munkafolyamataihoz legjobban illő saját szoftvert. Igény szerint akár tabletröl, mobiltelefonról is elérheted, csupán egy internetkapcsolatra van szükséged.

Keress minket bátran, mit veszíthetsz?

Csak bátorítani tudlak, hogy keress minket nyugodtan. Semmit sem veszíthesz, hiszen a konzultáció ingyenes. Ellenben úgy gondoljuk, hogy rengeteget nyerhetsz. Írd le bátran, hogy miben tudnánk Neked segíteni, és tudásunk szerint igyekszünk egy olyan megoldási javaslatot tenni eléd, amivel jobbá teheted a céged, és több hasznos időt takaríthatsz meg magadnak.

Megoldások több helyről

Az egyedi fejlesztés őszintén sosem olcsó. Azonban célunk, hogy elérhető legyen minden kkv számára, ezért kapcsolatban állunk olyan más fejlesztőkkel és fejlesztői cégekkel, akiknek már lehet, hogy van egy kiváló vagy megközelítő megoldása a Te problémádra. Egy ilyen kiváló partnerünk, a Gerisoft Stúdió Kft., akiknek bátran merjük ajánlani termékeit illetve munkáit. Több hasznos és profin megírt alkalmazást találhatsz Náluk, és miként szintén fejlesztő cégről van szó, rugalmasan tudnak igazodni a Te egyedi igényedhez.